Субота, 18 Тра 2024, 23.29.54 | RSS | Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Київстар Бершадь

Головна
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Наш Форум » Рубрика Статті » Рубрика Статті » Учені рекомендують відгородити дітей від мобільних телефонів (відгородити дітей від мобільних)
Учені рекомендують відгородити дітей від мобільних телефонів
kyivstarДата: П`ятниця, 18 Вер 2009, 13.46.06 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 89
Нагороди: 12
Репутація: 20002
Статус: Offline
Роспотребнадзор настійно призиває всіх батьків по можливості відгородити дітей від користування мобільними телефонами. Як запевняють фахівці, електромагнітне поле мобільних самим несприятливим образом впливає на дитячий організм.

Ефект електромагнітного випромінювання часто порівнюють із перешкодами на радіо. Серед основних його наслідків виділяють порушення стабільності кліток організму й роботи нервової системи.

Члени Російського національного комітету із захисту від неіонізуючих випромінювань підкреслюють, що користування мобільними телефонами може привести до таких серйозних захворювань, як хвороба Альцгеймера, пухлина мозку, депресивний синдром і багато чого іншого.

Ряд країн уже починає вживати заходів по захисту здоров'я юних громадян, відзначає Yтро.ру. Так, у Великобританії був заборонений продаж стільникових телефонів, спроектованих спеціально для дітей. А одна школа на північно-заході країни навіть початку використати сканери, що визначають наявність телефонів в учнів. У такий спосіб користування мобільними в стінах навчального закладу було повністю припинене.

Фахівці відзначають, що дитячий організм має підвищену чутливість до електромагнітного поля й має схильність до нагромадження несприятливих реакцій в умовах повторних опромінень. Таким чином, постійне випромінювання може завдати шкоди імунній системі дитини, що перебуває лише в процесі розвитку.

Вивчення шкоди стільникових телефонів на здоров'я людини ведеться протягом багатьох років. Так, професор Каліфорнійського університету Лики Хейфетс з'ясувала, що ті діти, які частенько користуються стільниковим зв'язком, на 80% більше схильні до поведінкових і емоційних відхилень, чим ті з них, хто користується мобільним лише при необхідності.

Ірландські медики заявляють, що, за результатами проведеного дослідження, кожний двадцятий житель Ірландії став жертвою випромінювання стільникових телефонів. Серед симптомів, виявлених фахівцями, відзначають порушення сну, нудоту, утому, роздратування шкіри й сплутаність свідомості. Медики підкреслюють, що подібні симптоми зареєстровані в більшості розвинених країн.


Кому какое дело???
 
vitaДата: Вівторок, 29 Вер 2009, 15.13.51 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
kyivstar, Інформація доволі цікава побільше такої інформації.....
 
FuryДата: Неділя, 28 Жов 2018, 21.38.49 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Вред от телефонов так до сих пор научно и не доказан. Есть только досужие домыслы. А в школах забирают телефоны для того, чтобы детвора не игралась вместо занятий и не списывала на контрольных. Я лично ребенку купил айфон apple: https://tehnoezh.ua/apple/iphone/ и разве что ограничил доступ в интернет. А так он с ним ходит когда захочет.

ха-ха
 
Наш Форум » Рубрика Статті » Рубрика Статті » Учені рекомендують відгородити дітей від мобільних телефонів (відгородити дітей від мобільних)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Наша адреса: Місто Бершадь вул. Леніна 1 тел: 2-38-99 моб: +380988868387 begin_of_the_skype_highligh...